Betingelser for brug af www.thaimad-takeaway.dk

- et internet bestillingssystem 

www.thaimad-takeaway.dk ejes af Thai 4 You ApS, cvr-nr 26 06 05 16, der driver følgende fem forretninger:

Thai 4 You, Østergade 22, 3400 Hillerød, P-nr 1008466633.

Thai Wok, Vigerslev Alle 23, 2500 Valby, P-nr 1015559485.

Thai Curry, Østerbrogade 129, 2100 København Ø, P.nr 1017364134.

Thai Kitchen, Fiolgade 11, 3000 Helsingør, P.nr 1017073792.

 Thai Rice, Bellevuevej 17, 2930 Klampenborg, P.nr. 1020448543

Med www.thaimad-takeaway.dk kan du afgive din bestilling online i de fem forretninger. Du kan desuden betale online med dankort og kreditkort.

 

Hvordan:

Når du gennemfører din bestilling på www.thaimad-takeaway.dk, vil den blive videresendt til den forretning du har valgt, og der sendes en ordrebekræftelse til den email-adresse du har oplyst. Hvis bestillingen ikke kan gennemføres, f.eks pga travlhed i forretningen, mangel på råvarer eller lignende, vil bestillingen blive afvist, og dette vil blive oplyst telefonisk på det telefonnummer du har oplyst.

Betaling kan ske med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Når bestillingen gennemføres trækkes betalingen på din konto. Din betaling gennemføres sikkert iht den internationale sikkerhedsstandard PCI, som Visa og Mastercard har fastsat, og din betaling varetages af ePay, Nets og Swedbank Card Services. Hvis bestillingen afvises bliver beløbet ikke trukket på din konto. 

Accept:

Når forretningen har accepteret din bestilling ved ordrebekræftelsen, er den bindende og kan ikke annulleres eller ændres. Vær derfor omhyggelig med at foretage din bestilling, og vær sikker på at du bestiller i den rigtige forretning, og til den ønskede dato/tid.

Ved bestilling skal du oplyse dit navn, email og telefonnummer. Alle oplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til uvedkommende. Email benyttes f.eks. til bekræftelse af din bestilling, telefonnummer benyttes f.eks. hvis vi har spørgsmål til din ordre.

Klager (reklamation):

Ønsker du at klage over en bestilling (helt eller delvist) købt på www.thaimad-takeaway.dk, skal du rette henvendelse pr email til den forretning hvor du har lavet din bestilling: Thai 4 You Hillerød til post@thai4you.dk, Thai Wok Valby til post@thaiwok.dk, Thai Curry Østerbro til post@thaicurry.dk, Thai Kitchen Helsingør til post@thaikitchen.dk og Thai Rice Klampenborg til post@thairice.dk. Vi ønsker at du får den bedst mulige oplevelse, og vi vil behandle din klage hurtigst muligt. 

Forbehold:

Vi tager forbehold for stavefejl, og for evt prisforskelle i forhold til vores trykte menukort og forretningerne, og gør opmærksom på at beskrivelserne af retterne er til inspiration og kan variere.

Fortrydelsesret:

Der er ingen fortrydelsesret, da bestillinger på www.thaimad-takeaway.dk vedrører køb af madvarer.

Ophavsret:

Fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne hjemmeside, tilhører Thai 4 You ApS, og er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden Thai 4 You ApS’s skriftlige tilladelse. 

Thai 4 You ApS giver ingen personlige data indtastet på www.thaimad-takeaway.dk videre til tredjepart. De indtastede data bliver udelukkende brugt i forbindelse med køb hos os.